Amit a diszpalack.hu-ról tudni kell

  • bg image

Az üveg a szenvedélyünk! Ez egy fantasztikus anyag! Nem csak azért, mert az üveg előállítása már maga csodálatos jelenség, hanem mert egyszerre van benne jelen az erő és a törékenység! A megmunkálásához precizitás, gyorsaság, kitartás, erő és gyakorlat szükséges. De, ha valaki egyszer megtapasztalja, milyen, amikor az üvegből megszületik egy dísztárgy vagy egy használati tárgy, akkor az alkotás öröme egy életre az üvegművességhez köti.

Mi kizárólag kézi technológia segítségével állítunk elő díszpalackokat és üvegtermékeket. Családi vállalkozásként nálunk az üveg szeretete, a megmunkálásához szükséges tudás apáról fiúra öröklődik. 

Vásárlóink véleményei a diszpalack.hu-ról

Egy kézműves alkotónak a legfontosabbak a vásárlói visszajelzések. Az, hogy az elkészült mű elnyerte-e annak a tetszését, akit megajándékoztak vele, hogy az ajándékba készült díszpalack valóban különleges pillanatokat okozott-e. 

Íme néhány példa a vásárlói visszajelzésekből.

Tovább a véleményekhez...

Vásárlói információk

A rendelés menetéről, a szállításról és egyéb nagyon fontos részletekről olvashat az ÁSZF-ben, valamint, azt is, hogy az adatai védelmét hogyan biztosítjuk.
Megrendelés ÁSZF elfogadása nélkül nem adható le!


Tájékozódom...

Cégtörténet

Avagy a díszpalackok és ami mögöttük van...


 

Kíváncsi vagyok a díszpalackok készítőire...

Referencia képeink

A díszpalack webáruházunkban a termékeinket meg tudja tekinteni, azonban teljesen egyedivé tehető egy-egy díszpalack, ha gravírozzuk. Illetve számos egyedi üvegből készült elképzelést is megvalósítottunk már, legyen szó, díjról vagy emlékplakettről.

Átnézem a referencia képeket...

Impresszum

Ha csak a cégadatokra lenne kíváncsi...


Megnézem...