Gravírozás

Családi vállalkozásunk kizárólag kézi technológia segítségével állít elő díszpalackokat. A vevőink körében egyre többször merült fel igény az elkészült darabok gravírozására. Ebből kiindulva indítottuk el a gravírozási szolgáltatásunkat

Az általunk készített üvegeket akár helyben is gravírozzuk, de az ügyfélnek természetesen lehetősége van saját anyagot is hozni.

Legyen az ajándék gravírozás magánszemélynek vagy céges rendezvényre valamilyen díj vagy kitűntetés, a gravírozással csak különlegesebbé tesszük!

  • gravírozott színes pálinkás poharak

MILYEN AJÁNDÉKTÁRGYRA KÉRHETŐ EGYEDI GRAVÍROZÁS?

A gravírozást homokfúvásos technikával végezzük, így nem számít a termék mérete vagy anyaga, bármekkora felületre kérhető gravírozás.

Nem csak betűk gravírozását tudjuk elkészíteni, de lehetőség van egyedi logók vagy minták gravíroztatására is. Bármilyen üveg tárgyat, de akár kristályokat is egyedivé tudunk varázsolni.

Mivel az egyedi gravírozás tényleg személyre szabottan készül, így nem hibázhatunk! Ezért az egyedi gravírozás előtt egy látványterven ellenőrizhető a gravírozni kívánt minta és szöveg.

 

MILYEN ALKALMAKRA JÓ VÁLASZTÁS EGY EGYEDI GRAVÍROZOTT DÍSZPALACK?

Egy díszpalack valamilyen finom nedűvel töltve és benne a megajándékozottra jellemző vagy neki kedves figura bármilyen alkalomra kitűnő ajándék, akár férfinek, akár nőnek. (Igaz, hagyományosan a férfiakat ajándékozzuk itallal, de a visszajelzések szerint a hölgyek is mindig nagy örömmel fogadják! )

Ha a díszpalackot még egyedi gravírozással is ellátjuk, akkor nem csak egy ajándék lesz a sok közül, de egy örök emlék, egy mini időkapszula, mely egy kedves pillanat lenyomatát őrzi!

Milyen alkalmakra választottak egyedi gravírozott díszpalackokat a vásárlóink? A teljesség igénye nélkül lássuk a listát!

  • Születésnap, névnap
  • Diplomaosztó
  • Eljegyzés vagy Házasságkötés
  • Legény és lánybúcsú
  • Újszülött köszöntés
  • Az első ...alkalmakra  (pl vadászoknál az első elejtett szarvas megünneplésére)
  • Búcsúzásra (pl a nyugdíjba menőknek vagy elköltözőknek)
  • Karácsonyra
  • Céges jutalomosztásra

Bármilyen alkalomról is van szó, egy gravírozott díszpalack tökéletes választás! 

MIÉRT MINKET BÍZZ MEG DÍSZPALACKOK GRAVÍROZÁSÁVAL?

A bőség zavarában bárki könnyen elveszhet, így a választás rendkívül nehéz lehet. Sok idő, mire olyan helyet találsz, ahol rövid időn belül és kedvező feltételekkel végzik el a gravírozást. Mi ezt mind biztosítjuk a számodra, így nem kell tovább keresned. Mivel ezt a tevékenységet már régóta végezzük, így az ügyfelektől érkező elvásárok már ismeretesek számunkra. Ezeknek igyekszünk a lehető legjobban eleget tenni. A végeredmény pedig egy pontosan kivitelezett és egyedi díszpalack.
Sőt! Nem csak díszpalackokat gravírozunk, de bögréket, poharakat és egyéb üveg tárgyakat is. Referencia képeink alatt megnézheted, mások milyen elképzeléseit valósítottuk meg.


A GRAVÍROZOTT TERMÉKEK ÁTVÉTELE

A gravírozott ajándékokat Nyíregyházán személyesen is átveheti. Amennyiben ez nem lehetőség Önnek, országosan vállaljuk a szállítást. Az átvételről érdeklődjön az elérhetőségeink egyikén, mi készséggel állunk rendelkezésére.

További információkért keresse cégünket az alábbi elérhetőségek egyikén:

Tovább a kapcsolat menüpontra