Kategóriák


Mutasd az összes cikket...

Ajándékok férfiaknak

Férfiaknak hagyományosan a legtöbb alkalomra italt viszünk ajándékba, de ugye milyen unalmas is ez? Nézzük csak, hogyan ajándékozhatunk mégis úgy italt, hogy az vicces vagy emlékezetes legyen?

 • Homokfújt pálinkás díszpalack házassági évfordulóra

Hogyan válassz ajándékot egy férfinak?

 • Nézd meg a korát, beállítottságát

Nem elég egyszerűen azt tudni, milyen korú férfinak szeretnél ajándékot vinni. Hiszen a beállítottságától függően lesz neki megfelelő egy viccesebb vagy egy komolyabb ajándék. 

Bizony nagyon kínos helyzeteket eredményezhet, ha ezekkel nem vagy tisztában!


 • Ismerd a hobbiját, a kedvenc tevékenységét

Ha ismered annyira, hogy tudd az érdeklődési körét, a hobbiját, már nagyon nem nyúlhatsz mellé. Sokan félnek valami hobbival kapcsolatos dolgot várásolni, mert azt hiszik, biztos már van belőle ezer hasonló, minek még egy....igen, ezt hiszik sokan, így az ajándékozottnak sokkal kevesebb van a hobbijával kapcsolatos dolgokból, mint az elsőre gondolnánk. Ha tényleg a hobbija, a kedvenc időtöltése a megajándékozottnak, akkor abból soha nem lehet elég!

Ajándékok férfiaknak minden alkalomra

Ugye te is ismered az érzést, amikor egy férfi ismerősödnek, barátodnak kell ajándékot venned, és állsz a boltban, vakarod a fejed, hogy most akkor, mi is legyen. Aztán eljutsz az italos részlegig, hiszen annak biztosan örülni fog, az minden alkalomra ideális...

És akkor eszedbe jut, hogy már az előző 3 alkalommal is italt kapott, és ezt vagy azt épp nem is szereti, tehát a bolt hatalmas kínálatából végülis alig marad néhány választható. Persze, akkor még tegyük hozzá, hogy ha túl olcsót vagy kommersz darabot nem szeretnél venni, de a nagyon drágák sem a te pályád, akkor marad néhány, amiből választhatsz. De azt se felejtsük el, hogy nem csak tőled fog ajándékot kapni, és biztosan másnak is eszébe jut, hogy az ital, milyen jó választás!

Elmondhatatlanul kellemetlen érzés tud lenni, amikor te vagy a 3. a buliban, aki ugyanazt vette....

DE NE AGGÓDJ! Van egy jó megoldás! Vehetsz, vihetsz úgy italt ajándékba, hogy az biztosan emlékezetes és egyedi lesz!

Válassz egyedi díszpalackjaink közül, töltsd fel a kívánt nedűvel, egy egyszerű hajszárító segítségével rögzítsd a zsugorkupakot, add át és figyeld a hatást!


Egyedi díszpalackjainkat eddig a következő alkalmakra vitték, gravíroztatták:

 • születésnap, névnap
 • eljegyzés, esküvő
 • lány- és legénybúcsú
 • házassági évforduló
 • ballagás, diplomaosztó
 • első nevezetes alkalmak, pl házavató, első vad kilövése
 • gyermek születés, tejfakasztó buli
 • Karácsony

További referenciáinkat ITT nézheted meg.

Válassz most webshopunkból egyedi díszpalackjaink közül vagy kérj árajánlatot az egyedi gravírozásra!